Tarot

Tarot

tanácsot az élethez

Fontos előre tisztázni a közhiedelemmel ellentétben a Tarot nem jóskártya, nem boszorkány kártya.

A Tarot tanácsadói kártya. A Tarot „az élet”aminek a Hermetikus világkép az alapja. Azt mutatja meg neked, ha ebben a rendszerben folytatódik tovább az életritmusod, abban az esetben nagy valószínűség szerint mi várható.

Meglepő, de a saját tapasztalatom alapján egészen biztosan ki merem jelenteni, hogy szinte mindig az jön ki, ami meg is történik. A titok az energetikában van, mert a Te lapjaid adott húzásnál kizárólag hozzád vonzódnak.

Tarot 3

A csavar akkor jön, ha az adott dologgal kapcsolatosan feltett kérdésedre a tanácsot elfogadod. Ekkor lehetőséged nyílik arra, hogy dönts. 

Döntsd el, hogy a tanácsot felhasználod e arra, hogy változtass az adott dologgal kapcsolatban. Amennyiben változtatsz egy pár nap elteltével más tanácsot fogsz kapni a kártyától. Ebben az esetben a változtatás oka nyilván egy pozitív kimenetel a dolgodban. Elérted a célt, a kártya útmutatása alapján döntöttél.

De mi van akkor, ha az adott dologban képtelen vagy önerőből változatni. Akkor jön a terápiás kezelés, hogy elérd a célod. Így lehet összefüggés a hipnoterápia és a Tarot között.

A döntés a tied. Lehetőséged van arra, hogy változtass az életeden.

Lépjen velünk kapcsolatba

Egyéb szolgáltatások

Egyéb szolgáltatások

Meg kell érezni a másik rendszerét, kapcsolódni hozzá, és vezetni a céljai felé, amit saját maga alakít. 

Azért érzem ennek szükségét, mert az a tapasztalatom, hogy sokan mást vélnek tudni róla, mint ami valójában. Sokan a filmekből, illetve elmondások alapján értelmezik.

A tapasztalataim alapján szembesülök azzal a problémával, amit a kommunikáció nem megfelelő módja okoz két fél között.