Kommunikáció

Kommunikáció

a szavak szobrásza

Szeretném kiemelten megjegyezni, hogy nem vagyok képzett kommunikációs szakember, de…

A tapasztalataim alapján szembesülök azzal a problémával, amit a kommunikáció nem megfelelő módja okoz két fél között. Az, ha valamiben érdekelt fél nem megfelelően beszél a partnerével, akár a szóhasználata, akár a másik fél ismerete, akár a saját maga egójának leküzdése miatt elég komoly problémákba botolhat. Nem fogja elérni a célját. 

Akár állásinterjún, vagy egy üzlet sikeres megkötéséről legyen szó. Meggyőződésem viszont az, hogy ha helyesen juttatjuk el az információnkat a másik fél részére, akkor a lehetőségeink meg nyílnak a kiskapuk kitárulnak. Ez akár a saját egónk elnyomásával is járhat, ami valljuk be nem könnyű. A cél szentesíti az eszközt.

Tudom, hogy a hipnoterápia, akár az energetika is segítséged lehet a saját korlátaid leküzdésében. Meg fogod tapasztalni, hogy a szavaid akár falakat is tudnak bontani, ha megfelelő irányban és kellő céllal formálod meg őket.

A szavak szobrásza akkor lehetsz, ha kellő alázattal kezeled a lehetőségeidet, nem vársz egyszerre túl sokat. Szókincsedet fejlesztheted olvasással, viszont az előadásod módját hipnoterápiával.

Biztos vagyok abban, hogy sokkal többet is elérhetsz az életedben, merj vele foglalkozni, megéri.

Komunikáció

Lépjen velünk kapcsolatba

Egyéb szolgáltatások

Egyéb szolgáltatások

Meg kell érezni a másik rendszerét, kapcsolódni hozzá, és vezetni a céljai felé, amit saját maga alakít. 

Fontos előre tisztázni a közhiedelemmel ellentétben a Tarot nem jóskártya, nem boszorkány kártya.

Azért érzem ennek szükségét, mert az a tapasztalatom, hogy sokan mást vélnek tudni róla, mint ami valójában. Sokan a filmekből, illetve elmondások alapján értelmezik.