Energetika

Energetika

spirituális misztikum

Az energetikai kezelések az érzésekre alapulnak. De mit is jelent ez valójában?

Meg kell érezni a másik rendszerét, kapcsolódni hozzá, és vezetni a céljai felé, amit saját maga alakít. Az energetikai kezezések is egy nagyon kényelmes pozícióban történnek, ha a helyzet adja, akkor zene segítségével. A kezelés alkalmával az lehet tapasztalni, hogy nem olyan mély az ellazulás, mint a hipnoterápia alatt. Ez azért van, mert a kezelés alatt kommunikálnunk kell, ami mély hipnotikus állapotban meglehetősen nehézkes lenne, ám el kell érnünk a módosult tudatállapotot a siker érdekében.

Általában a testi problémák okozója a lelki konfliktus, aminek sok oka lehet. Ennek a gyakorlati megoldása a gyökérprobléma megtalálása az energetikai kezelés alkalmával. Amint a probléma felszínre került, akkor lehet vele tovább dolgozni. Sikeres munka után a tapasztalatok alapján elmondható, hogy a testi negatív tünetek enyhülnek, vagy megszűnnek.

Energetika
w45haetr

Az energetika csodálatos dolgokra képes. Például a jövő olvasása, ami nem egyezik a különböző jóslási technikákkal. Itt érzésekre alapozunk, nem pedig csodagömböket szuggerálunk. Éppen ezért halványan megfogalmazható, de mégis erőteljes jövőképet lehet kapni egyes témákkal kapcsolatban, amik érzések formájában jelentkeznek, de ezeket szavakba lehet önteni. Energetikai kezelés során módunk van a kor regressziós utazást kipróbálni, amit amúgy a gyökérprobléma feltárásának alkalmával használunk is. Az életfeladat megtalálása egy konkrét megfogalmazható dolog, aminek ismerete nélkül bizonyos dolgok értelmetlennek tűnhetnek a mindennapokban.

Ha tudod az életfeladatod, akkor sok minden változhat az életedben, az értelmetlen értelmet nyer…

De talán legjobban a szellemvilág rejtelmei vonzanak? Az energiák, test nélküli entitások, amik lehet úgy hatnak rád, hogy nem is tudod. Az energetikai részen belül térnék ki arra, hogy bizonyos épületek energetikai tisztításában is tudok segítséget nyújtani.

Lépjen velünk kapcsolatba

Egyéb szolgáltatások

Egyéb szolgáltatások

Fontos előre tisztázni a közhiedelemmel ellentétben a Tarot nem jóskártya, nem boszorkány kártya.

Azért érzem ennek szükségét, mert az a tapasztalatom, hogy sokan mást vélnek tudni róla, mint ami valójában. Sokan a filmekből, illetve elmondások alapján értelmezik.

A tapasztalataim alapján szembesülök azzal a problémával, amit a kommunikáció nem megfelelő módja okoz két fél között.