Cégeknek

Cégeknek

felelősen egymásért az optimális fejlődés érdekében

Napjainkban szinte minden üzleti vállalkozás teljesítményorientált. Azoknál a vállalatoknál, ahol még nem robotok végzik a munka oroszlán részét, ott bizony az ember teljesítményére van szükség. Ezt lehet különböző jutalmakkal motiválni, ilyen pl. a pénz, vagy szabadság, esetleg új céges autó, vagy bármi, amitől a dolgozó azt érzi, hogy megbecsülik.

Na de mi van abban a helyzetben, amikor a teljesítménycsökkenés egy belső konfliktus miatt következik be egy dolgozónál, magánügyi problémák, amit nem oszt meg a munkatársakkal? Erre nem lesz megoldás a fent említett jutalmak egyike sem. Azért mert ő sem tudja, mi a baja, vagy, mert nem tud bizonyos lelki terheitől szabadulni, ami visszaveti a teljesítményét. Ez rossz a munkaadói oldalról, mert ugyanazért a juttatásért kevesebb teljesítményt kap, illetve rossz a munkavállalói oldalról is, mert veszélyben érezheti a munkahelyét, amire szüksége van.

w45haetr

Ebben a helyzetben egy felelős cégvezető dönthet úgy, ha fontos neki a munkatársa és nem szeretné elveszteni, hogy a terápiás kezelést, mint szolgáltatást vesz igénybe számára. Egy személyes konzultáció alkalmával, igény szerint a hipnoterápia, vagy az energetikai kezelések megoldást jelenthetnek. Fontos ebben az esetben a munkatárs megfelelő tájékoztatása a terápia, mint megoldás lehetőségéről, hisz vele kell dolgozni. Biztos vagyok abban, hogy ezzel a megoldással túl lehet lendülni a lelki akadályokon és a munkavégzés újra visszatér a régi teljesítményéhez. A dolgozóban visszaáll az egyensúly, a vezetés részéről pedig a pozitív megoldás elégedett érzése társul, úgy, hogy a teljesítmény újra a régi, ha nem jobb…

Lépjen velünk kapcsolatba

Egyéb szolgáltatások

Egyéb szolgáltatások

Fontos előre tisztázni a közhiedelemmel ellentétben a Tarot nem jóskártya, nem boszorkány kártya.

Azért érzem ennek szükségét, mert az a tapasztalatom, hogy sokan mást vélnek tudni róla, mint ami valójában. Sokan a filmekből, illetve elmondások alapján értelmezik.

A tapasztalataim alapján szembesülök azzal a problémával, amit a kommunikáció nem megfelelő módja okoz két fél között.

Meg kell érezni a másik rendszerét, kapcsolódni hozzá, és vezetni a céljai felé, amit saját maga alakít.