Bemutatkozás

Bemutatkozás

Üdzvözöllek, a nevem Lovas Zsolt.

Üdzvözöllek, a nevem Lovas Zsolt.

Új nézőpont az élethez

A nevem Lovas Zsolt és 1977. ben születtem Budapesten. Most megpróbálom összefoglalni, hogy mit is jelent számomra hipnoterápia vagy, ahogy manapság emlegetik módosult tudatállapotban való kezelés. Szeretném ezzel együtt nyilvánvalóvá tenni, hogy gyógyító, pszichoterápiás, illetve egészségügyi tevékenységet nem végzek! Ezen tevékenységek végzésére Magyarországon csak orvos jogosult!

Gyermekként is foglalkoztatott az, hogy mi lehet a halálunk után, vajon tényleg csak egy életünk van? Akkor még internet híján kicsit nehezebb volt bármiről is információt szerezni. Egyetlen támaszom a nagyszülői erősen vallásos magyarázat volt kereszténységről, bibliáról, amit sokat olvastam és csodáltam a benne lévő alakokat. Akkor a mennyország volt az egyetlen fogható magyarázatom. Nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy a halál után nem vár semmi, megsemmisülsz és vége. Arra gondoltam, amennyiben ez így van, akkor nem sok értelme van ennek az egésznek.

Mivel szó szerint külön érezhető a lélek és a test én így megelégedtem sokáig azzal, hogy biztos nincs vége mindennek, ha az ember meghal, de tovább nem jutottam. A 90’ es években volt szerencsém gyakorolni az agykontrollt. Mivel nagyon jól ment, itt egy kicsit közelebb kerültem a megértéshez, de ez nem volt elég. Annyira éreztem, hogy alkalmazásával tudtam segíteni egy korombeli lánynak, akinek fizikai fájdalmai, problémái voltak.

Sokat olvastam különböző külföldi terapeuták írásait a kezelések alatt átélt tapasztalataikról, amit rendszerint hangfelvétellel rögzítettek. A terápiás alanyok különös dolgokat mondtak az előző életükben átélt dolgaikról volt, aki az adott ország nyelvén beszélt ahol a terápia alatt járt. Nekem nem tisztem megítélni ezeknek az igazságtartalmát, hiszen elég hihetetlennek hangzik, de úgy gondolom minden lehetséges. Olvastam a klinikai halál állapotában lévők beszámolóit, azok is teljesen átélhetőek, érezhetőek.

3gqrwe
qgr4q3
g3qrfewsdc
gfewd
qrgeas
qhr

Egy nap úgy döntöttem, keresek egy hipnoterapeutát és átélem a testelhagyást, reinkarnációs utazást. Hosszas és alapos keresgélés után megtaláltam, amit kerestem, sőt annál többet is. Ugyanis úgy döntöttem nem csak átélem ezt az utazást, hanem meg is tanulom. 

Az Omyno Hipnózis Akadémián végeztem, mint Hipnoterapeuta, később ugyanitt elvégeztem az Omyno felsőfokú Mesterkurzusát is. Tagja vagyok az AIA – American International Association nemzetközi hipnózis egyesületnek. Megtanultam a Tarot kártya útmutatását az élethez a kártyavetés művészetét, megismertem a Hermetikus rendet.  Mégis, hogyan kapcsolódnak egymáshoz, ezek a rendszerek a Tarot menüjében ott a válasz.

Úgy érzem tanulmányaim által megtaláltam és segítségével átéltem, megtapasztaltam azokat a dolgokat, amik egész életemben kérdőjeleket hagytak maguk után. Megérkeztem…

Amikor egy sikeresen levezetett hipnoterápia után látni a pozitív eredményt, a szinte döbbent reakciókat, még néha most is meglep, hogy mennyire jó érzés, itt belül…

Tanácsadást szeretne kérni?

Tanácsadást szeretne kérni?

Lépjen velünk kapcsolatba és mi elmondunk önnek mindent!

Lépjen velünk kapcsolatba és mi elmondunk önnek mindent!